Hyviä uutisia Hollannista. Länsimaiden islamisaatiota vastustava kansallisliberaali Vapauspuolue menestyi hyvin Hollannin kunnallisvaaleissa. Se osallistui kunnallisvaaleihin vain kahdessa kaupungissa, mutta menestyi niissä alustavien tulosten mukaan erinomaisesti. Almeren kaupungissa Vapauspuolue nousi suurimmaksi puolueeksi ja Haagissa toiseksi suurimmaksi.

Kunnallisvaalien tuloksesta voidaan päätellä, että Vapauspuolue tulee menestymään myös kesäkuussa järjestettävissä ennenaikaisissa parlamenttivaaleissa. Hollannissa pääministeri Jan Peter Balkenenden kokoomushallitus kaatui puolitoista viikkoa sitten kiistaan siitä, tulisiko Hollannin pitää joukkonsa Afganistanissa.

”Mikä on mahdollista näissä kahdessa kaupungissa, on mahdollista koko maassa. Tämä on ponnahduslauta voitollemme” , Vapauspuolueen puheenjohtaja Geert Wilders kommentoi kunnallisvaalien tulosta medialle.

Puolueella on parlamentissa nyt 9 paikkaa 150:stä. Tuoreiden mielipidemittausten mukaan Vapauspuolue voisi saada kesäkuun vaaleissa 27 paikkaa. Jotkut gallupit ovat lupailleet jopa 32 paikkaa. Odotan tulevia parlamenttivaaleja syvällä mielenkiinnolla.

Ohessa linkit muutamaan You tube -videoon, joilla Geert Wilders varoittaa islamisaation uhasta:

OSA I: http://www.youtube.com/watch?v=NQOCcx5V9RI&feature=related
OSA II: http://www.youtube.com/watch?v=wdX1qpCtlh8&feature=related