TIEDOTE 7.1.2015 (julkaisuvapaa heti)

Kansanedustaja Immonen: Tänään Ranska, huomenna Suomi

Perussuomalaisten kansanedustaja Olli Immonen on seurannut huolestuneena Ranskan tämän päivän tapahtumia. Jälleen kerran äärimuslimit aiheuttivat kauhua ja terroria Euroopan sydämessä al-Qaidan tehdessä terrori-iskun Muhammed-pilakuvia julkaisseen satiirilehden toimistotiloihin. Iskussa on kuollut kaksitoista ihmistä.

– Tämän päiväiset iskut ovat yksi luku lisää siinä pitkässä sarjassa äärimuslimiterroristisia tekoja, joiden pelossa länsimaalaiset ihmiset ovat joutuneet elämään viime vuosien aikana. Tänään tehtyä barbaarista terroritekoa edelsi Ranskassa muutama viikko sitten häiriintyneen Allahu Akbar -huutoja tehneen muslimin ajo päin suurta väkijoukkoa Nantensin kaupungissa, Immonen toteaa.

Immosen mukaan on käynyt selväksi, ettei muslimien ja eurooppalaisten kantaväestöjen yhteiselo Euroopassa tule tulevaisuudessakaan olemaan mitään ruusuista yhteiseloa utopistisessa monikulttuurisessa onnelassa, vaan sekä erilaisten pienten ja suurempien konfliktien että yleisen yhteiskunnallisen sekasorron lisääntymisen värittämää.

– Nyt olisi vastuullisten poliitikkojen aika ryhtyä voimakkaisiin toimenpiteisiin äärimuslimiterrorismin kitkemiseksi ja Euroopan sisäisen turvallisuuden varmistamiseksi. Tähän päästään nollatoleranssilla äärimuslimeja kohtaan. Ulkomaille taistelemaan menevät tai terroriaikeita omaavat muslimit, joilla on vain vieraan valtion kansalaisuus, olisi poikkeuksetta karkotettava, kaksoiskansalaisuuden omaavilta äärimuslimeilta taas olisi otettava poikkeuksetta myönnetty kansalaisuus pois, ja heidät pitäisi asettaa karanteeniin karkotuksen toteuttamiseen asti. Kaikenlainen terapionti ja paapominen esimerkiksi Isiksen riveissä taistelevia muslimeja kohtaan, jotka palaavat Eurooppaan, on lopetettava. Myös maahanmuuttoa islamilaisista maista on pyrittävä kaikin hallinnollisin ja lainsäädännöllisin keinoin patoamaan ja muslimien vapaaehtoista maastamuuttoa Euroopasta takaisin muslimimaihin olisi tuettava aktiivisesti, Immonen ohjeistaa.

 

Olli Immonen, kansanedustaja (ps.)
olli.immonen@eduskunta.fi