TIEDOTE 9.6.2014 (julkaisuvapaa heti)

Kansanedustaja Immonen hakee jatkokautta eduskuntaan 2015

Perussuomalaisten kansanedustajaksi vuoden 2011 eduskuntavaaleissa valittu oululainen Olli Immonen hakee jatkokaudelle eduskuntaan vuoden 2015 eduskuntavaaleissa Oulun vaalipiiristä.

– Puoluejäsenistöltä ja äänestäjiltä kantautuneen kannustavan palautteen sekä viime eduskunta- ja kunnallisvaaleissa saamani kansalaisten luottamuksen pohjalta päädyin hakemaan jatkokautta eduskuntaan. Haluan omalta osaltani saada perussuomalaiset uuteen nousuun ja päästä kirkastamaan puolueen linjaa varsinkin ennakko-odotuksia selvästi vaisummin menneiden eurovaalien jälkeen. Perussuomalaisten tavoitteena on oltava eduskuntavaaleissa vähintään 20 prosentin kannatus ja selkeä vaalivoitto. Tämä on mahdollista saavuttaa vain tarjoamalla äänestäjille vahvasti isänmaallinen sekä EU- ja maahanmuuttokriittinen vaihtoehto, Immonen toteaa.

Immosen mukaan perussuomalaiset tarvitsevat myös seuraavalla vaalikaudella eduskuntaan kansanedustajia, joilla on jo aiempaa kokemusta vaativasta eduskuntatyöstä.

– Kansanedustajan työn sisäistäminen vaatii aikaa, jolloin edustajien aiempi kokemus eduskuntatyöskentelystä tuo selkeitä etuja koko perussuomalaisten eduskuntaryhmälle. Haluan olla siirtämässä kokemustani ja osaamistani puolueemme uuden eduskuntaryhmän käyttöön.

Immonen on eduskunnassa tarkastusvaliokunnan jäsen ja tulevaisuusvaliokunnan jäsen. Perussuomalaisten jäsen hän on ollut vuodesta 2005 alkaen.

_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _

Oulu-lehti: Olli Immonen hakee jatkokautta