Tiedote 9.2.2015 (julkaisuvapaa heti)

Kansanedustaja Immonen: Hallituksen läksiäislahja 300 lisäpakolaista

Hallitus teki lisätalousarviossaan päätöksen nostaa vuoden 2015 pakolaiskiintiötä 300 henkilöllä. Päätöstä perustellaan Syyrian pakolaistilanteella. Hallitus antaakin yhtenä viimeisistä poliittisista teoistaan suomalaisille läksiäislahjaksi 300 lisäpakolaista, joiden arvellaan aiheuttavan valtiontaloudelle 1,5 miljoonan lisäkustannukset.

Puolueista kokoomus ja keskusta ovat ennen vaaleja vaatineet EU- ja ETA-alueen ulkopuolelta tulevan työvoiman määrän kasvattamista saatavuusharkinnan poistovaatimuksella, kun taas vihervasemmisto ja rkp haluavat ratkaista kolmannen maailman ongelmat tuomalla nämä selkkaukset Suomeen kohotetun humanitaarisen maahanmuuton välityksellä.

Ulkomaalaisten kotoutuminen Suomeen on täydellisesti epäonnistunut, oli sitten kyse työttömyys-, sosiaalitukiriippuvuus- tai rikollisuustilastoista, joissa maahanmuuttajien osalta lukemat ovat karmaisevia. Tämän vuoksi pakolaiskiintiön nostoa voidaan pitää vastuuttomana.

Perussuomalaisten juuri julkaiseman maahanmuutto-ohjelman täytäntöönpano on ainoa keino välttää maahanmuuttokatastrofin toteutuminen Suomessa. Tämän ohjelman mukaisesti muun muassa maahanmuuttajien perheenyhdistämistä on rajoitettava, kolmansien maiden työläisten saatavuusharkinnasta on pidettävä kiinni, kiintiöpakolaisten määrä on suhteutettava taloustilanteeseen, monikulttuurisuudesta on luovuttava tavoitteena ja maamme itseään ruokkiva kotouttamisteollisuus on laitettava kuriin.

 
Lisätiedot:

Olli Immonen, kansanedustaja (ps.)
olli.immonen@eduskunta.fi