Käsittämätöntä, miten vanhat puolueet ja poliitikot ovat jumittuneet Oulun seksuaalirikostapausten yhteydessä lähinnä vain hyssyttelemään käsiin räjähtänyttä ongelmaa sekä puheissaan ”rauhoittelemaan kansalaisia” ja argumentoimaan, ”etteivät seksuaalirikokset johdu maahanmuutosta” ja että ”raiskaavathan suomalaisetkin”.

Ensinnäkin on täysin selvää, että Suomi on harjoittanut aivan liian löysää maahanmuuttopolitiikkaa, josta on seurannut monenlaisia yhteiskunnallisia ongelmia, esimerkkinä esiin nousseet seksuaalirikokset. Rikoksia ei olisi tapahtunut, jos kyseisiä turvapaikanhakijoita ei olisi alun perinkään päästetty maahamme. Myös muilta turvapaikanhakijoiden tekemiltä rikoksilta, kuten Turun terrori-iskulta, olisi vältytty, jos maassamme olisi harjoitettu tiukempaa turvapaikkapolitiikkaa. Tämä on fakta.

On myös kiistoton tosiasia, että maahanmuuttajat ovat väestöllisesti suhteutettuna yliedustettuina seksuaalirikostilastoissa (raiskaukset ja lapsen seksuaalinen hyväksikäyttö). Tätä ei voi kukaan kiistää. Syyt rikoksiin ovat asiantuntijoiden mukaan ensisijaisesti kulttuuriset. Monikulttuurisuus ei toimi.

On selvää, että harjoitetun maahanmuuttopolitiikan täytyy muuttua. Tämän lisäksi poliitikkojen tulisi kantaa vastuu tapahtuneesta. Nyt näin ei ole kuitenkaan tapahtumassa. Jos Sipilältä ja Orpolta löytyisi selkärankaa, he pyytäisivät kansalta anteeksi ja eroaisivat. Näin ei tule tapahtumaan, koska selkärankaa ei löydy ja virheiden myöntäminen on heille selvästi vaikeaa. Näillä näkymin Sipilä ja Orpo eivät joudu millään tavoin vastuuseen siitä kaikesta pahasta, mitä ovat toimillaan ja toimettomuudellaan maallemme ja kansallemme aiheuttaneet.

Sipilä ja Orpo eivät halunneet noudattaa edes hallituksen itsensä joulukuussa 2015 laatimaa turvapaikkapoliittista toimenpideohjelmaa. Sipilä ja Orpo toimivat koko hallituskauden tulppana, ettei vastuullisia maahanmuuttolinjauksia saatu ajettua voimaan maassamme. Tällä tavoin he ovat syyllisiä Suomen kaoottiseen tilanteeseen.

Tilanne Suomessa on muuttumassa ja kansan tahto asettumassa perussuomalaisten linjan taakse. En kuitenkaan pidätä hengitystä odotellessani, että Sipilä ja Orpo, demarien Rinteestä puhumattakaan, tulisivat asiassa kansan enemmistön mukaiselle linjalle. Sama ”rajat auki kaikille” -politiikka tulee jatkumaan, jos edellä mainitut herrat jatkavat vaalien jälkeen vallankahvassa.