Kuka nykyisen käytännön mukaan tulee korvaamaan maahanmuuttokatastrofin aiheuttamat fyysiset-, henkiset- ja taloudelliset vahingot?

VASTAUS: Veronmaksajat.

Ketkä joutuvat lopulta siivoamaan maahanmuuttokatastrofista aiheutuneet yhteiskunnalliset sotkut?

VASTAUS: Tavalliset kansalaiset yhdessä kansallismielisten poliittisten toimijoiden kanssa.

Vihervasemmisto, rkp, sdp, keskusta ja kokoomus ovat 1990-luvun alusta alkaen harjoittamalla vastuuttomalla politiikallaan aiheuttaneet Suomeen maahanmuuttokatastrofin, jonka tuhoisat jäljet näkyvät yhteiskunnassamme monin tavoin. Katastrofi tulee vain kiihtymään, jos poliitikot eivät ryhdy välittömästi määrätietoisesti toimiin tilanteen muuttamiseksi.

Minun järkeni ja oikeustajuni sanoo, että edellä mainituille tahoille kuuluu ensisijainen vastuu sekä kustantaa että siivota aiheuttamansa sotkut. Tilannetta voi verrata osittain öljyvahinkojen korjaamiseen merestä: eivät vahingon aiheuttaneet öljynkuljetusalukset siivoustöitä suorita. Niistä vastaavat ensisijaisesti öljyntorjunta-alukset, järjestöt ja kansalaisaktivistit. Tähän asti siivoustöiden maksaminen on hoidettu öljysuojarahaston kautta. Öljyvahinkojen kohdalla rahastosta maksetut korvaukset on sentään peritty takaisin vahingon aiheuttajalta.

Maahanmuuttokatastrofin aiheuttaneet poliitikot ja muut keskeiset toimijatahot eivät kuitenkaan ole näillä näkymin joutumassa millään tavoin käynnissä olevan maahanmuuttosotkun siivoojiksi eivätkä maksumiehiksi. Kuulostaako reilulta?

Pääministeri Juha Sipilän vastuuton toiminta

Vuonna 2015 keskustalainen pääministeri Juha Sipilä lausui julkisuudessa lupauksen luovuttaa tyhjillään olleen kotinsa peräti 20 turvapaikanhakijan käyttöön. Nyt parasta aikaa Sipilä selittelee mediassa, että tarkoitus oli ottaa vain yksi vainottu kristitty perhe. Sipilä valehtelee! Vaalit tulossa.

Kritisoin tuolloin tuoreeltaan Sipilän toimintaa majoittaa turvapaikanhakijoita kotiinsa. Sain avautumisestani aivan järkyttävän määrän negatiivista palautetta Sipilän fanijoukoilta ja muilta tosiasioista pihalla olleilta ihmisiltä. Totesin tuolloin mm. seuraavaa:

Suomesta löytyy tuhansia kodittomia ja avun tarpeessa olevia suomalaisia. Mutta mitä tekee pääministeri Sipilä? Hän majoittaa kotiinsa ulkomailta maahamme pyrkiviä siirtolaisia. Uutinen tästä on levinnyt vilkkaasti ympäri maailman. Kyllä minä sen ymmärrän, että tämä on pääministerille vain julkisuuskikka ja irtopisteiden keruuta, mutta ymmärtääköhän Sipilä, minkälaisen kuvan hän toiminnallaan viestittää Suomesta ulkomaille: ”Tervetuloa vain kaikki kynnelle kykenevät Suomeen. Jopa miljonäärit avaavat teille täällä kotiovensa.”

Sipilän kutsuhuudon saattelemana Suomeen tunkeutui todennäköisesti tuhansittain turvapaikanhakijoita. Yhteensä turvapaikanhakijoita tuli Suomeen vuonna 2015 yli 32 000.

Asianosaiset saatettava vastuuseen aiheuttamastaan katastrofista

Perussuomalaisten kansanedustajaehdokkaiden vuoden 2011 eduskuntavaalien alla laatimassa ja allekirjoittamassa niin kutsutussa Nuivassa vaalimanifestissa linjataan muun muassa seuraavaa:

Katsomme, että sitten, kun maahanmuutto-ongelman paisuminen on tiukentuneen lainsäädännön ja käytännön avulla saatu pysähtymään, on aika katsoa taaksepäin. Ehdotamme riippumattoman ”totuuskomission” luomista selvittämään, mitä humanitaarinen maahanmuutto on tosiasiallisesti tullut maksamaan suomalaisille viimeisten 20 vuoden aikana. ”Totuuskomission” tehtävänä on selvittää myös maahanmuuttoasioista vastaavien virkamiesten ja poliitikkojen toimintaa samalta ajanjaksolta. Mikäli taustalta paljastuu taloudellisen edun tavoittelua, virka-aseman väärinkäyttöä, virkavelvollisuuksien rikkomista tahi lain kirjaimen tai hengen vastaisia kirjoittamattomia sääntöjä tai ohjeistuksia, asianosaiset henkilöt on saatettava oikeudelliseen vastuuseen.

Henkilökohtaisesti allekirjoitan tämän linjauksen vielä tänäkin päivänä täysin. Asianosaiset vastuutahot on saatettava vastuuseen aiheuttamastaan vahingosta suomalaiselle yhteiskunnalle.