Sisäministeri Kai Mykkäsen mielestä Suomen ongelmalähiöihin tulisi sijoittaa kaksikymmentä uutta poliisivirkaa ehkäisemään nuorten jengiytymistä. Mykkänen uskoo, että esimerkiksi Ruotsissa maahanmuuttajien harrastamaa jengiväkivaltaa, mellakointia ja auton polttamisia voitaisiin estää lähiöpoliisilla.

Olen kuullut tilanteeseen syvällisesti perehtyneen poliisin kertomana, että on vain ajan kysymys, milloin meillä Suomessakin maahanmuuttajalähiöissä roihuaa. Poliisin mukaan tarvitaan vain sopivat tekijät organisoimaan jengitoimintaa ja vakavammat ongelmat voivat alkaa. Tilanne on tässä mielessä huolestuttava ja tästä näkökulmasta ymmärrän tarpeen lähiöpoliisien palkkaamiseen.

Korostan kuitenkin sitä, että lähiöpoliisien palkkaamisella ei puututa ongelman todelliseen juurisyyhyn ja ongelmien aiheuttajaan eli haitalliseen humanitaariseen maahanmuuttoon. Sen sijaan, että hallitus hoitaisi itse taudin pois päiväjärjestyksestä, se pyrkii ainoastaan hoitamaan taudin oireita. Ongelma on haitallinen humanitaarinen massamaahanmuutto, josta todistettavasti seuraa paljon ikäviä asioita eurooppalaisille yhteiskunnille. Maahanmuutto-ongelmaa ei korjata muutamalla kymmenellä lähiöpoliisilla, vaan lopettamalla humanitaarinen massamaahanmuutto. Tarve lähiöpoliiseille on suoraa seurausta haitallisesta maahanmuutosta.

Nämä kaikki maahanmuutto-ongelmaa paikkaavat toimenpiteet joudutaan tekemään siitä syystä, että Suomessa vallassa istuva eliitti on aina 1990-luvun alusta saakka harjoittanut vastuutonta avoimien rajojen maahanmuuttopolitiikkaa ja sallinut kehitysmaaperäisen maahanmuuton Suomeen.
Olisiko kenties aika muuttaa politiikan suuntaa, jos harjoitetun politiikan tulokset ovat tällaisia kuin ne nyt ovat? Järjellä ajateltuna politiikan on muututtava.

Näyttää vahvasti siltä, että tällä menolla Suomi tulee kokemaan Ruotsin kohtalon. Sen verran epäloogisesti ja ”musta tuntuu” -fiiliksellä poliitikot maahanmuuttoasioita maassamme hoitavat.