Suomi on suomalaisten kotimaa – ainoa kotimaamme maailmassa. Suomi on luotu Suomen kansan ja suomalaisuuden edunvalvontakoneistoksi, ei isänmaattomien globalistien vapaaksi temmellyskentäksi tai koko maailman sosiaalitoimistoksi.

Kansallinen itsemääräämisoikeus on pyhä asia. Jos me suomalaiset emme aja omia etujamme maailmassa, ei sitä tee kukaan muukaan puolestamme. Jos me suomalaiset emme päätä omista asioistamme, silloin joku muu päättää niistä puolestamme. Vallan on oltava aina suomalaisten käsissä, ja valtaa on käytettävä suomalaisten hyväksi. Tätä on itsenäisyys.

Elämme maailmassa, jossa kaikkia asioita arvotetaan nykyisin taloudellisilla mittareilla. Kaikkea mitataan rahassa. Suomen kansalle, identiteetille, kulttuurille, kielelle ja kansalliselle itsemääräämisoikeudelle ei voi kuitenkaan asettaa hintalappua talouden markkinoilla. Kyseiset asiat ovat maallista mammonaa ja materiaa merkityksellisempiä. Nämä asiat myös muodostavat itsenäisen kansallisvaltion perustan. Kansasta kumpuava isänmaallisuus, vahva kansallinen identiteetti ja yhteisöhenki ovat itsenäisen kansallisvaltion olemassaolon edellytys.

Hyvää itsenäisyyspäivää Suomi ja suomalaiset. Pidetään Suomi suomalaisena.