Takaisin pääsivulle

16 maaliskuu
2015

Ruotsi ja maahanmuutto -raportin julkistamistilaisuus 19.3.2015

Olli Immonen ja Simon Elo (Kuva: Matti Matikainen)

Ruotsalainen kansankoti on ottanut viime vuosikymmenten aikana vastaan enemmän maahanmuuttajia kuin yksikään muu Pohjoismaa. Suomi on maahanmuuton suhteen nyt siinä tilanteessa, missä Ruotsi oli parikymmentä vuotta sitten.

Suomen Perusta -ajatuspaja julkaisee torstaina 19.3. klo 9 Kilta-salissa (Lapinrinne 1, Helsinki) Simon Elon kirjoittaman raportin Kansankodin kuolinvuoteella – ruotsalainen hyvinvointivaltio ja maahanmuutto, jossa tarkastellaan monikulttuurisen Ruotsin vaiettuja varjopuolia. Kommenttipuheenvuoron tilaisuudessa käyttää kansanedustaja Olli Immonen. Tilaisuuteen on vapaa pääsy.

Mitä maahanmuutto maksaa ruotsalaiselle yhteiskunnalle? Miksi ambulanssit ja paloautot eivät uskalla mennä tiettyihin lähiöihin ilman poliisisuojelua? Miten maahanmuutto näkyy rikostilastoissa?
Ennen kuin seuraamme maahanmuutossa Ruotsin viitoittamaa tietä, on syytä tarkastella maahanmuuton vaikutuksia ruotsalaiselle yhteiskunnalle.

Raportti löytyy kokonaisuudessaan täältä (PDF): http://www.suomenperusta.fi/wp-content/uploads/2015/03/Kansankodin-kuolinvuoteella-pdf1.pdf